06-12689856 info@opdesup.fun

Ervaringen van klanten

 

Wil je weten hoe anderen OpdeSup hebben ervaren?
Kijk hier naar de ervaringen.
Wil je een ervaring delen?
UITSTEKEND
33 recensies op
Nieuwsgierig Aagje
Nieuwsgierig Aagje
2023-10-15
Weer of geen weer Marjan gaat door! In alle rust en duidelijkheid geeft zij leiding aan de groep jongens en meiden. Ze geeft een veilig gevoel op het water en weet wat ze doet. Mooie ervaring met wind en regen op de SUP, stoer hoor!
Nathalie van der Vorm
Nathalie van der Vorm
2023-10-13
Wat een leuke activiteit โค๏ธ. Mijn dochter (11) vond het fantastisch. Ze was met klasgenootjes en heeft veel plezier gehad. Een echte aanrader ๐Ÿคฉ
Diane Groenenboom
Diane Groenenboom
2023-10-06
Marjan legt alles rustig uit. Kijkt naar wat je kind al kan en geeft dan aan de รฉรฉn extra aandacht en de ander krijgt een extra uitdaging. Onze zoon heeft genoten op het water en gaat volgende week weer! Wat ik ook mooi vind is dat ze met de kinderen ook meteen het afval uit de sloot haalt. Portland Clean-up๐Ÿ˜.
G Willems
G Willems
2023-09-30
Vandaag was het de dag om 1 van mijn 2023 gestelde doelen te realiseren, een keer suppen en hierdoor een stukje uit mijn comfortzone te stappen. Wat heb ik genoten van mijn privรฉles, mede door de goede uitleg van Marjan, de opbouw van liggend, zittend naar staan en het vertrouwen die hierdoor gecreรซerd wordt. Het was heerlijk op het water en om zo te genieten van de natuur. Op naar de volgende keer. Dank je wel Marjan.
Jan Hopmans
Jan Hopmans
2023-09-27
Julian (11 jaaar). Ik vond het leuk om te doen.
Sementhe Djontono
Sementhe Djontono
2023-09-14
Met de tour mee geweest van zondag 10 september. Het was heerlijk warm. Geen moment verveeld tijdens de tour. Leuk gezelschap. Leuke route. Tips gekregen hoe je jezelf het best weer op de board kan krijgen vanuit het water. We hebben zelfs met z'n allen gezwommen. Het was heerlijk en een geslaagde tour, dankjewel Marjan!
Caroline Diepenhorst
Caroline Diepenhorst
2023-08-21
De introductie les was heel leuk. Duidelijke uitleg en niets moet. Erg relaxed en ondanks het regenbuitje een heerlijke ochtend op het water.
simmetje2
simmetje2
2023-08-16
Wat een leuke introductie-les om te leren suppen! Alles werd goed uitgelegd en je kon in je eigen tempo ervaren hoe het was om te suppen. Wij zijn ook helemaal verkocht hierna en hebben inmiddels een bord aangeschaft! Bedankt voor de leuke les en tot ziens op het water!
Indar van Mazijk
Indar van Mazijk
2023-08-12
Marjan neemt de tijd om alles uit te leggen en ook qua tempo โ€ฆโ€ฆ prachtige omgeving om te suppenโ€ฆ. Top ochtend gehad. Wij zijn verkocht โค๏ธ
Wendy van der Wilt
Wendy van der Wilt
2023-07-29
Ik vond het superleuk! Jesse- 12 jaar

Op de Nextdoor app lazen we over de sup lessen voor kinderen. Onze dochter was gelijk enthousiast!
5 lessen heeft ze gehad en ze vond het heel leuk. Lekker bezig op het water en af en toe even een plons (bedoeld of onbedoeld) wat zeker de laatste lessen niet erg was omdat het prachtig weer was.

Marjan vertelde tijdens de lessen geduldig wat de kinderen moesten weten. Op een leuke manier soms aan de hand van spelletjes leerden de kinderen stabiel op de plank staan. Inmiddels kan ze zelfstandig het water over!
Echt een aanrader voor groot en klein.

 

Dianne en Mila

Al heel lang wilde ik graag een keer suppen.
Het ziet er zo leuk uit en met zoveel water in de buurt is er altijd wel weer een nieuw plekje op het water te ontdekken. Op Instagram werd het account van Marjan een keer gepromoot door de Buytenhof.
Ik werd nieuwsgierig en nam een kijkje. Dit was lekker dicht bij huis. Samen met mijn moeder heb ik ons aangemeld voor een les. De les was erg leuk! Marjan leerde ons liggen, zitten en staan op de sup inclusief sturen/peddelen en deed balansoefeningen om te laten ervaren dat je er niet zomaar af valt. We hebben ook een stukje gesupt. We zijn zo enthousiast dat we volgende week weer gaan.

Loes

Super bedankt voor de gezellige en sportieve suplessen. Tijdens een buitenspeeldag van Stichting SEF, waar jij aanwezig was met een aantal supboards, was Fynn gelijk verkocht.
We hebben hem voor zijn verjaardag de lessen kado gedaan en elke woensdag was een feestje!
Ik raad dit zeker iedereen aan.
Bedankt voor je goede zorgen en leerzame lessen. Ons zie je zeker terug!ย 

 

Josine

Pas in het bezit van een sup, vond ik het fijn om, voordat ik op vakantie ging, een keer uitgelegd te krijgen hoe je het best op kunt stappen, staan, peddelen etc. etc.
Tijdens de suples stond ik al snel met steeds meer vertrouwen op de sup en was het ook nog eens erg gezellig.
Inmiddels ben ik terug van vakantie en heb ik vanaf dag 1 volop kunnen genieten van het suppen op het meer bij mijn vakantiebestemming.
Bedankt Marjan!

 

Mandy

We hebben een super leuke middag gehad.na een goede uitleg.heerlijk 2 uur wezen suppen in een mooie natuurlijke omgeving.
zeker een aanrader.

 

Ellen

 

Wij hebben vanmorgen een heerlijke tijd op het water gehad! Fijne boarden, goede uitleg en een prachtige omgeving. Dank je wel voor deze mooie eerste ervaring op de sup!

Lizanne en de kids

Afgelopen zondag heerlijk gesupt bij “Op de sup”. Echt een aanrader!ย 

Rhoon vanuit een anders perspectief is ook prachtig. Wist niet dat Portlandย  zo mooi was!ย 
Marjan gaf goede instructies en is gewoon een prettig persoon. Lekker easy.

 

Mlouise

Via Groupon een heerlijke, gezellige middag met pubers.
Heerlijke middag, mooie omgeving, vriendelijke ontvangst.

 

Christine

Marjan verleende al haar medewerking om onze uitzending tot een succes te maken.
Ik kon in een bootje de ervaringen van twee mensen volgen die nog niet eerder gesupt hadden. Marjan weet met geduld en een ontzettend vrolijke inslag zelfs de meest angstige kandidaat-supper op z’n gemak te stellen. Na een gedegen uitleg vooraf en eerst enkele oefeningen stonden de beide vrouwen in no-time rechtop en genoten ze volop van het suppen. Je begint ook heel veilig aan een kade in een woonwijk, maar binnen no-time zit je middenin de natuur en geniet je van het uitzicht en de rust. Marjan heeft er prachtige theorieรซn over, over waar dit allemaal goed voor is.
Maar dat voel je volgens mij het best zelf als je met haar op die sup stapt en gaat peddelen.

Voor mensen die graag met hun lijf bezig zijn, maar niet gezegend zijn met een groot uithoudingsvermogen is suppen geweldig! Het is goed voor je evenwicht/balans en het is heel rustgevend om op het water te zijn..

Erik Lemmer Radio Rijnmond

Ik ben bij Marjan gekomen omdat ik wilde uitproberen of suppen iets voor mij is. Het was een super leuke ervaring en ik heb vastgesteld dat het heel goed te doen is. Zelfs met nul ervaring is het mogelijk om binnen een half uur op het board te staan.

Marjan geeft op een rustige en duidelijke manier uitleg. Ze is een prettig persoon om mee te praten, heel open en spontaan.

Niet onbelangrijk is dat de supboards waar Marjan mee werkt van hoge kwaliteit zijn. Dit helpt zeker mee om binnen korte tijd zelf erop te kunnen staan.

Ik heb met Marianne een tocht gemaakt in het natuurgebied vlakbij haar huis. Als je eenmaal het suppen een beetje onder de knie hebt dan is het ontzettend rustgevend om jezelf al peddelend voor te bewegen en te genieten van het natuurschoon om je heen.

Voor een ieder die overweegt om een keer het suppen te willen uitproberen zou ik Marjan zeker aanraden!

Marieke en Martine

Toevallig via facebook bij Opdesup terecht gekomen. Mijn dochter (10 jaar) en ik hebben al een tijdje het supvirus te pakken. Wij hebben dit keer een sup gehuurd bij Opdesup.

Het is de auto parkeren en dan via een zijpad met een trappetje naar de opstapplaats. Vanaf de opstapplaats kan je makkelijk op de sub klimmen. De subโ€™s zijn van goede kwaliteit en heel stabiel.

Marjan geeft duidelijke instructies en geeft goede tips waar je het beste kunt suppen. De sup route is fantastisch. Je kan via een sluis naar de blauwe verbinding. Deze route is 15 km. De omgeving is prachtig, en heerlijk rustig.

Wij hebben ontzettend genoten en huren vast en zeker nogmaals bij Opdesup!

 

Claudia

Bij toeval zijn we bij Marjan terecht gekomen.
We hebben een heerlijke middag op het water gehad.ย 
Wat is suppen toch rustgevend. Zeker in zo’n prachtige omgeving.

Suppen is echt een aanrader, Marjan legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je vol vertrouwen op pad kunt.
Jedidjah

Het werd lekker weer, dus we dachten aan suppen. Omdat ik daar een keer een hele leuke ervaring mee gehad had. En het was heel dichtbij huis.
Fijn dat je vrij gelaten wordt in het suppen. Super lieve vrouw. Mooie foto’s gemaakt. Wij vonden het super fijn inderdaad.

 

Suzan

Vandaag heb ik samen met mijn vader 2 uur gesupt. Het vaderdagscadeautje viel goed in de smaak!
We deden dit allebei voor het eerst en het ging best goed :).
De route die we maakten was ook erg mooi. We zagen zelfs wat Schotse Hooglanders langs en in het water. We vonden het allebei voor herhaling vatbaar. Erg bedankt Marjan!

Maureen (en Richard)

Vandaag had ik mijn 1e SUPles en ik vond t heel spannend. Zou ik er wel op blijven staan en kan ik dit wel? Maar door de rustige uitleg van Marjan kreeg ik vertrouwen en zelfs zin om er op te staan.
Begonnen met liggen, daarna op de knieรซn en toen dat goed ging voorzichtig gaan staan. Uitleg over voor-en achteruit, bochtjes maken en veiligheid op t water komt allemaal aan bod.
En toen ik eenmaal stond was ik zo trots op mezelf en had ik mijn doel bereikt. Dat wil ik vaker doen.
De rust in t water en balans houden. Echt leuk

Karin

Via Social media terecht gekomen bij opdesup.fun in contact gekomen met Marjan en voilร , wat hebben de kinderen genoten van de leuke Sup activiteit tijdens de dag van het park, in het park van Rhoon.

Suppend door de sloot met een grote glimlach bij de kinderen op het gezicht. Echt een aanrader voor iedereen.

Kevin, Stichting Sport Experience Fun

Bij activiteiten die in het Park van Rhoon waren georganiseerd hebben Joey en Dylan kennis mogen maken met het suppen. Na een korte uitleg van Marjan zijn Joey en Dylan suppend over de sloot gegaan.

Joey vond het zo fantastisch dat hij een supfeestje wilde als kinderfeestje.

Omdat er goede weersvoorspellingen waren wilde we eigenlijk binnen een week het feestje regelen. Marjan is super enthousiast en heeft het ook mogelijk gemaakt.

De dag zelf was geweldig. Het weer zat mee, een super enthousiaste supjuf, leuke spelletjes. Maar ook de mogelijkheid om je eigen ding te doen. Sommige zaten meer in het water dan op de sup. Andere gingen zelfs al staand suppen. En degene die wat meer moeite hadden werden goed begeleid door Marjan.

Al met al een geslaagd feestje en een aanrader.

Naomi

Samen met mijn zoon (9) meegedaan met Ouder-Kind-Suppen. Vonden het allebei spannend.. want wat als je in het water valt ๐Ÿ˜‰ ?
Marjan stelde ons gelijk gerust en na duidelijke, rustige uitleg gingen we het water op en wรกt was dat leuk!

Een super leuke ervaring om met je kind (of iemand anders) te doen!

Marjan is heel rustig, lief en geeft je vertrouwen dat je het kunt. We gaan het zeker nog een keer doen!

Ohja.. en niet in het water gevallen.

 

Pricilla

Wat was het leuk om bij jou te mogen suppen. We hadden goed weer en je had alles goed geregeld. Eerst kregen we een hele goede uitleg over hoe we moesten staan en peddelen, hoe we op het board kwamen zonder kopje onder te gaan. Daarna ging ik met een goed gevoel het supboard op. Onderweg kregen we nog een stabiliteitsoefening waardoor ik inzag dat het heel stabiel is om op het board te staan.
Ik ben bij jou gekomen omdat je lekker in de buurt zit en het er allemaal goed en vertrouwd uitzag op FB. Ik heb de supkoorts gekregen en ga vaker suppen. We hebben een hele mooie route gesupt en je was super gezellig. Ik heb er van genoten.
Bedankt voor de leuke leerzame middag.ย 

 

Gerjanne

De mogelijkheden werden goed uitgelegd en voor gedaan.
De kinderen stonden vrij snel op de sup.
Ze hebben het super naar hun zin gehad en op het laatst werd er natuurlijk in het water gesprongen.

Leuk en actief. Je ziet je buurt vanaf een andere kant.
Esther

We hebben genoten op de SUP. Door een goede uitleg van Marjan gingen we snel goed op weg. Leuke balansoefeningen op de sup en een duik in het water maakten het verrassend. Het is goed materiaal en het liep allemaal netjes en verzorgd. Zeker een keer doen!

 

Rianne en Rosalie

Neem contact op

6 + 12 =

OpdeSup | Marjan van Verre | KvK 85620823
06-12689856
info@opdesup.fun
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring