06-12689856 info@opdesup.fun

Hoi, ik ben Marjan van Verre

Ik wil graag iets voor andere kunnen betekenen. Dat was ook al zo toen ik 25 jaar geleden begon in de financiële dienstverlening.

Die boom……daar ben ik dankbaar voor.

Ik wilde bijdragen in mijn gesprekken met klanten over hun zorgen, wensen en dromen. Elke keer een ander verhaal. Met als doel om te verbinden.
Om duurzaam inzetbaar te blijven ben ik begonnen aan de opleiding tot Vitaliteitscoach. Ik vond het belangrijk om gezond te leven. Gezond eten, genoeg bewegen. Dat heb ik van huis uit meegekregen.
De insteek was om andere te kunnen begeleiden bij een gezonde leefstijl.
Door de opleidingen kwam ik er achter dat er meer dan alleen gezond eten en genoeg bewegen bijdraagt aan een vitaal leven. Bijvoorbeeld de zin van het leven, lekker in je vel zitten. Waarom doe ik wat ik doe en wat maakt mij blij. Eerst kwam ik mijzelf tegen. Ik was te lang doorgegaan met mijzelf te bewijzen, het goed (perfect) willen doen voor andere.
Eerst een echtscheiding. Daarna een boom.
Ik waaide met alle winden mee tot de wind mij letterlijk tot stilstand bracht.
Ik kwam met mijn auto tijdens een storm onder een boom terecht. Met hulp van omstanders ben ik uit de auto gekomen.
Achteraf kan ik zeggen dat ik blij ben dat dit mij dit is overkomen. Ik heb er van geleerd. Ik ben er door gegroeid. Ik ben veel meer gaan leven vanuit willen en plezier dan vanuit moeten. 
 

 

De coachopleidingen, de liefde voor het water, iets willen betekenen voor een ander en meer leven vanuit plezier.
Het kon niet anders. Hier wilde ik iets mee doen.

Perfectie werd minder belangrijk. Ik weet nu beter wat mijn prioriteiten zijn en waar ik blij van word. Die kennis, inzichten en ervaringen wil ik nu gebruiken om ook andere mensen te helpen met een gezond en leuk leven.

Om dat met suppen te doen, maakte de cirkel voor mij rond. Ik hou van het water. Ik ben een schippersdochter, dus dat zat er al vroeg in. Water geeft rust, ontspanning en vrijheid. Water laat stromen. Met de SUP ontdekte ik wat een mooie waterroute we in Rhoon-Portland hebben. Recht voor mijn deur. Ik wil dat andere mensen dat ook kunnen ervaren.
En zo is OpdeSup ontstaan; Plezier op een actieve, ontspannen manier dat bijdraagt aan een duurzaam en vitaal leven.
Ik ben het waard om te genieten van het leven.
Jij toch ook?!

 


 

Mijn 25 jaar ervaring:
Een reis door gesprekken en groei

 

Mijn rijke ervaring van 25 jaar werken met klanten heeft me de kans geboden om talloze gesprekken te voeren over hun wensen, dromen en zorgen. Gedurende de laatste 5 jaar heb ik mij in het bijzonder gericht op persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Ik ben trots om te vermelden dat ik mijzelf heb opgeleid tot een gediplomeerd Vitaliteitscoach, en dit wordt versterkt door mijn achtergrond als Mental Coach, Stress en Burn-out Coach, en Lichaamsgericht Coach, allen behaald bij Sonnevelt. Mijn kennis en expertise zijn verder verdiept door het lezen van vele boeken en het luisteren naar inspirerende podcasts over deze onderwerpen. Ik heb ook waardevolle ontmoetingen gehad met inspirerende mensen en ben workshops blijven volgen, met als meest recente de Wim Hof Methode workshop.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Supinstructeur door zowel het Watersportverbond als de SupAcademie Benelux. Dit stelt me in staat om mijn passie voor water te combineren met mijn coachingsvaardigheden.

Structuur, geduld en zelfdiscipline zitten er bij mij al jaren in. Dit kan soms een valkuil zijn. Rustmomenten inbouwen blijft voor mij een aandachtspunt. Hoewel het door mijn opleidingen wel steeds beter lukt.

 

Mijn reis van leren en groeien gaat door

Elke dag biedt nieuwe kansen om kennis op te doen en te groeien als coach en als mens.
Ik ben dankbaar dat ik mag leren en mijn kennis mag doorgeven aan anderen.

Met OpdeSUP heb je de tijd van je leven. Geniet je van je vrijheid.
Jij bepaalt hoe.
Alleen. Met andere. Wel of niet onder begeleiding.
Of 1 op 1 met alle aandacht voor jou. 

Neem contact op

12 + 7 =

OpdeSup | Marjan van Verre | KvK 85620823
06-12689856
info@opdesup.fun
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring