06-12689856 info@opdesup.fun

Hoi, ik ben Marjan van Verre

Ik wil graag iets voor andere kunnen betekenen. Dat was ook al zo toen ik 25 jaar geleden begon in de financiële dienstverlening.

Die boom……daar ben ik dankbaar voor.

Ik wilde bijdragen in mijn gesprekken met klanten over hun zorgen, wensen en dromen. Met als doel om te verbinden. Elke keer een ander verhaal. Met als doel om te verbinden.
Om duurzaam inzetbaar te blijven ben ik begonnen aan de opleiding tot Vitaliteitscoach. Ik vond het belangrijk om gezond te leven. Gezond eten, genoeg bewegen. Dat heb ik van huis uit meegekregen.
De insteek was om andere te kunnen begeleiden bij een gezonde leefstijl.
Door de opleidingen kwam ik er achter dat er meer dan alleen gezond eten en genoeg bewegen bijdraagt aan een vitaal leven. Bijvoorbeeld de zin van het leven, lekker in je vel zitten. Waarom doe ik wat ik doe en wat maakt mij blij. Eerst kwam ik mijzelf tegen. Ik was te lang doorgegaan met mijzelf te bewijzen, het goed (perfect) willen doen voor andere. Ik waaide met alle winden mee tot de wind mij letterlijk tot stilstand bracht.
Ik kwam met mijn auto tijdens een storm onder een boom terecht. Achteraf kan ik zeggen dat ik blij ben dat mij dit is overkomen. Ik ben veel meer gaan leven vanuit willen en plezier dan vanuit moeten. 
 

 

De coachopleidingen, de liefde voor het water, iets willen betekenen voor een ander en meer leven vanuit plezier.
Het kon niet anders. Hier wilde ik iets mee doen.

Perfectie werd minder belangrijk. Ik weet nu beter wat mijn prioriteiten zijn en waar ik blij van word. Die kennis, inzichten en ervaringen wil ik nu gebruiken om ook andere mensen te helpen met een gezond en leuk leven.

Om dat met suppen te doen, maakte de cirkel voor mij rond. Ik hou van het water. Ik ben een schippersdochter, dus dat zat er al vroeg in. Water geeft rust, ontspanning en vrijheid. Water laat stromen. Met de SUP ontdekte ik wat een mooie waterroute we in Rhoon-Portland hebben. Recht voor mijn deur. Ik wil dat andere mensen dat ook kunnen ervaren.
En zo is OpdeSup ontstaan; Plezier op een actieve, ontspannen manier dat bijdraagt aan een duurzaam en vitaal leven.
Ik ben het waard om te genieten van het leven.
Jij toch ook?!

 


 

Mijn 25 jaar klantervaring heeft er voor gezorgd dat ik heel veel gesprekken heb gevoerd over de wensen, dromen en zorgen van mijn klanten. De laatste 5 jaar heb ik mij meer ontwikkeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. 
Ik ben gediplomeerd Mental Coach, Stress en Burn-out Coach. Ik heb veel boeken gelezen en podcasten geluisterd over deze onderwerpen. Inspirerende mensen ontmoet en workshops gevolgd. De meest recente is de Wim Hof methode workshop.
Daarnaast ben ik gecertificeerd Supinstructeur.
Van nature ben ik efficiënt, gestructureerd, geduldig en ben ik een doorzetter.
Rustmomenten inbouwen blijft bij mij een aandachtspunt. Dat heb ik meer ontwikkeld, maar heb ik niet van nature.  


Ik ben nog lang niet klaar met leren. Elke dag leer ik weer bij.
 
Met OpdeSUP heb je de tijd van je leven. Geniet je van je vrijheid.
Jij bepaalt hoe.
Alleen. Met andere. Wel of niet onder begeleiding.
Of 1 op 1 met alle aandacht voor jou. 

Neem contact op

9 + 15 =

OpdeSup | Marjan van Verre | KvK 85620823
06-12689856
info@opdesup.fun
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring